Goedkope boxspring

Voor een goedkope boxspring zit je bij Boxspringdeal zeker goed!

Premium kwaliteit

Gratis levering

Betalen bij levering

2 jaar garantie

Snel geleverd

Een goedkope boxspring van premium kwaliteit. Dat is wat u binnen het assortiment van Boxspringdeal vindt. Om bij te komen van de dagelijkse drukte en stress is goede nachtrust van groot belang. De pocketveren matrassen bieden dan ook de nodige ondersteuning aan het lichaam waardoor u elke ochtend weer opnieuw uitgerust wakker wordt en fris aan uw dag begint.

Boxspring kopen?

Een goedkope boxspring hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit ervan slecht is, de boxsprings van boxspringdeal.nl zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Dat garanderen we! Waarom wij deze boxsprings tegen een lage prijs kunnen verkopen? Dat komt omdat we een directe samenwerking hebben met de fabrikant, zo kunnen we grote partijen boxsprings inkopen tegen een lage prijs. Het resultaat hiervan? Dat is een goedkope boxspring bij ons in de winkel en bij u in de slaapkamer.

Een goedkope boxspring, wat is dat?

Als we spreken over een bed met een dubbel matras en een goed stevig onderstel, dan spreken we over een boxspring. Het matras van de boxspring bestaat uit 2 delen, een zacht matras en een topmatras. Het voordeel hiervan is dat het bed lekker mee veert met uw lichaam, u zult merken dat u geen rugklachten meer heeft nadat u heeft geslapen op de boxspring.

goedkope boxspring kopen

Boxspring binnen 10 dagen in huis

Wanneer u een goedkope boxspring bij Boxspringdeal gaat bestellen, bent u verzekerd van een snelle levering, 2 jaar garantie, premium kwaliteit en is betaling achteraf mogelijk. Welke boxspring sluit het beste aan bij uw wensen en behoeften? Onze medewerkers kijken graag met u mee. In ons Sleepcenter kunt u uitgebreid de boxsprings testen waarna u een weloverwogen keuze kunt maken. Gaat u voor de goedkoopste boxspring of voor een boxspring met meer mogelijkheden? Komt u er niet helemaal aan uit? Laat het ons vooral weten.

Regelmatig hebben wij leuke aanbiedingen in ons assortiment. De kortingen lopen op tot wel 60%! Iedere maand lanceren wij een maandactie waar u profiteert van aantrekkelijke prijzen. Wanneer u onze Facebookpagina leuk vindt en deelt, maakt u kans op een gratis boxspring! Heeft u in het verleden een goedkope boxspring bij ons besteld? Dan maakt u kans op een cashback van €200,-. U vindt al snel de goedkoopste boxspring bij Boxspringdeal.

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een specifiek product of onze service? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)85-74 30 422. Wij staan u graag te woord en gaan graag samen op zoek naar de goedkoopste boxspring in ons assortiment.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Consumenten die Boxsprings kopen denken vaak dat de prijzen veel te maken hebben met het kwaliteit van het product, dat is echter niet zo! Boxspringdeal.nl is daar namelijk een goed bewijs van! Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we aan deze kwaliteitseisen moeten voldoen, ons doel is om iedereen heerlijk te laten slapen op een goedkope boxspring tegen de juiste prijs!

Op basis van de jarenlange ervaring die we hebben wat betreft Boxsprings weten we precies hoe en wat we welke producten moeten inkopen, dat doen we in grote aantallen en daarom hebben we ook de mogelijkheid om onze Boxsprings tegen een absolute bodemprijs aan te bieden. Goedkope Boxsprings is iets wat we voor onze klanten dus écht kunnen realiseren.

Boxspring Norsholm Basic

Het verschil tussen een dure en een goedkope boxspring.

Maar wat is nou het verschil? En hoe voelt een dure boxspring aan in vergelijking met een goedkope? Dat kan je eigenlijk pas voelen als je op de boxspring ligt, maar we zullen je een geheim vertellen… het verschil is nihil! De duurdere boxsprings zijn vaak duur vanwege de naam en de marketing die erachter zit, daar wil je als consument zijnde toch niet opdraaien als we moeten spreken over kosten! Wij kopen onze boxsprings direct in bij de fabrikant en halen op deze wijze alle “tussenschakels” weg, dit zorgt voor een goedkope, betaalbare boxspring van hoge kwaliteit.

RECENSIES TEVREDEN KLANTEN

"Snelle levering en niet duur. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden. Hopelijk gaat deze boxspring lang mee! Ik heb er in ieder geval een goed gevoel over."

recensies tevreden klanten boxspringdeal

"Wij hadden geen tijd om 10 dagen te wachten en zijn naar Capelle aan den IJssel gereden."

recensies tevreden klanten boxspringdeal

"Ik heb hier twee verschillende boxsprings besteld. Mijn ouders zijn ook erg tevreden. Zeker wel een aanrader."

recensies tevreden klanten boxspringdeal

"Twee weken geleden onze boxspring hier besteld en zijn zeer tevreden. Prijs is goed en kwaliteit hoger dan verwacht."

recensies tevreden klanten boxspringdeal

"Vanmorgen ons bed gekregen en dat binnen 1 week. Mijn emails werden snel beantwoord en wil daarom ook persoonlijk de klantenservice bedanken !"

recensies tevreden klanten boxspringdeal

"Snelle levering en niet duur. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden. Hopelijk gaat deze boxspring lang mee! Ik heb er in ieder geval een goed gevoel over."

recensies tevreden klanten boxspringdeal

Klantenservice nodig?

Heeft u een vraag over een van onze producten? Aarzel niet en neem direct contact op met onze klantenservice of bel ons op: +31 (0)85-74 30 422. Bij Boxspringdeal hebben we altijd de beste deals!

Goedkope boxspring
4.5 (90.48%) 21 vote[s]